Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu


Vizyon: Her bireyin varoluş sebebini ortaya çıkaracak temel basamaklarda ÖNDER olmak.

Misyon: Bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, problem çözme yeteneklerine sahip, araştırmacı, analitik düşünceye sahip, çevre ve ülke ihtiyaçlarına duyarlı, bir sonraki üst öğretim kurumuna hazır, manevi ve kültürel değerleri nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirebilmektir.

Başarılar: Okulumuz öğrencileri il düzeyinde yapılan satranç, İstiklal Marşı Okuma Yarışmaları ve resim dallarındaki müsabakalara katılmış ve başarılar elde etmişlerdir. Okulumuzun tüm öğrencileri okulumuzdaki sosyal ve kültürel etkinliklere aktif olarak katılmaktadır. Ayrıca okulumuza bir Z Kütüphane kazandırmış bulunmaktayız.Kütüphanemizde 1000’nin üzerinde kitap ve ansiklopedi bulunması hedeflenmektedir.Haftada en az bir saat tüm sınıflarımız belli bir plan dahilinde kütüphaneden yararlanması planlanmaktadır.Yılda en az 4 defa velilere yönelik sosyal faaliyet yapılmaktadır. Bireylerin sosyal aktivitelerine yönelik olarak yerel yönetimler, kamu yönetimleri, üniversiteler, STK ve özel kuruluşlar arasında işbirliği ve koordinasyon sağlanması gerekmektedir. Bu açıdan kurumlar arası iş birliklerinin giderek artırılması son derece önemlidir. Kamu, yerel yönetimler ve STK´lar ile ortak çalışmalar planlanmaktadır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 07:00 - 17:30
Isınma: Klima
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Z Kütüphane
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Our Traditional Texts: Erasmus + Programı kapsamında Hayatboyu Öğrenme (LLP) / Comenius Programı Çok Taraflı Okul Ortaklıkları İspanya, Büyük Biritanya ve Polanya ortaklığında başarı ile tamamlanmıştır. Sağır Pusula: Erasmus + Programı kapsamında KA1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği, Okul Eğitimi Personel Hareketliliği 2016 yılı teklif çağrısı başvurusunu Ulusal Ajansa sunmuştur.

Telefon - 03222251803

Belgegeçer - (322) 226 2344

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mka.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLYURT MAH. ABDİ İPEKÇİ CAD. NO 93/1 SEYHAN / ADANA

Öğretmen :64
Öğrenci :1191
Derslik :23
Toplantı Salonu :2
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :8690
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - YEŞİLYURT MAH. ABDİ İPEKÇİ CAD. NO 93/1 SEYHAN / ADANA

Ulaşım Kurumumuz Abdi İpekci Caddesi üzerinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinde