Mukaddes TOSUN - Okul Müdürü

31 Ekim 1985 tarihinde Adana’da doğdum. İlköğrenimimi DSİ Baraj İlköğretim Okulu’nda, orta ve lise öğrenimimi Seyhan Rotary Anadolu Lisesi’nde tamamladım.

2007 yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. 2011 yılında Çukurova Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim dalı Matematik Öğretimi alanında yüksek lisansımı tamamladım.

2007 yılında Mersin ili Mut İlçesi Tekeli İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. 2008-2009 yılları arasında Şanlıurfa ili Beğendik İlköğretim Okulu’nda müdür yetkili öğretmen olarak, 2009-2012 yılları arasında Adana ili Feke ilçesi Kırıkuşağı İlköğretim Okulu’nda müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptım. 2012-2015 yılları arasında Adana ili Seyhan İlçesi Şakirpaşa İlkokulu’nda müdür yardımcısı olarak, 2015-2020 yılları arasında Adana ili Çukurova İlçesi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda müdür yardımcısı olarak görev yaptım. Evliyim, Mehmet Efe ve Doğa’nın annesiyim.